Vanzelfsprekend Communicatie & Tekst


Kardinaal de Jongstraat 28A 5348 BH Oss

Over Vanzelfsprekend Communicatie & Tekst

Communicatie I Content marketing I Tekstschrijven I Redigeren I 10+ jaar ervaring I meerdere hbo- en wo- opleidingen in bedrijfscommunicatie & marketing

Als freelancer (zzp’er) ondersteun ik organisaties met mijn kennis en enthousiasme met hun communicatie en teksten.

Heb je voor een project tijdelijk extra handjes nodig op jouw marketing- of communicatieafdeling? Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en ga snel voor je aan de slag!

Vanuit huis ga ik voor opdrachtgevers door het hele land aan de slag. Wil je mij inhuren voor een freelanceopdracht bij jou op kantoor? Ik kom graag voor je werken op jouw vestiging in de regio Eindhoven, Tilburg, Oss, Den Bosch, Helmond en Weert.

En doordat ik de afgelopen jaren bij diverse bedrijven heb gewerkt, weet ik nieuwe informatie mij snel eigen te maken en vind ik snel mijn weg in jouw organisatie. Daar draai ik mijn hand niet voor om.

Mijn expertise ligt vooral op het gebied van: marketingcommunicatie, interne communicatie, arbeidsmarktcommunicatie, bedrijfscommunicatie, projectmanagement (MarCom-gerelateerd), contentmarketing. Maar ik kan ook teksten voor jouw organisatie schrijven of redigeren.

Ik ben lid van Logeion (Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals).

Vanzelfsprekend Communicatie & Tekst in het kort

Diensten

Coaching
Communicatieadvies
Projectmanagement
Tekstschrijven

Sectoren

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-overheid

Onze locatie

Vanzelfsprekend Communicatie & Tekst


Kardinaal de Jongstraat 28A 5348 BH Oss