Rudi Goldman – Transformational native English personal presentatie/mediacoach


Moleneind 63 1241 NJ Kortenhoef
06 4660 3465 Klik om te bellen

Over Rudi Goldman – Transformational native English personal presentatie/mediacoach

Om uit te blinken moet u het zelfvertrouwen hebben om uzelf te zijn en uw inzichten en ideeën op overtuigende en voor u unieke manier naar buiten te brengen.
 
Gedurende mijn 25 jaar als presentatiecoach ben ik ervan overtuigd geraakt dat “wat je zegt en hoe je het zegt” het grote verschil maakt wanneer je een presentatie geeft. Je publiek kennen is cruciaal daarbij. Verder moet u duidelijke en gerichte doelstellingen hebben. Uw kernboodschappen moeten boeien en overtuigen. Ze moeten de behoeftes, zorgen, hoop en verwachting van uw toehoorders aanspreken.

Tevens moeten uw toehoorders het gevoel hebben dat ze u kunnen vertrouwen. Het is essentieel om uw voordracht dermate goed gestructureerd te hebben dat deze uw doelstellingen pakt. Ten slotte is het van belang om bewijs te laten zien dat uw ideeën ondersteunt (proof of concept). Tevens moet u er goed op voorbereid zijn om lastige vragen te kunnen pareren.

Afhankelijk van uw specifieke behoeftes werk ik regelmatig samen met geroutineerde native-English speaking co-trainers die jarenlange ervaring met zich meebrengen. Gezamelijk kunnen we u bij uitstek helpen de juiste boodschap op uw doelgroep over te brengen. Dit is met name van belang wanneer Engels uw moedertaal niet is.

Als transformational personal presentatiecoach kan ik u helpen dit niveau van professionalisme, positieve uitstraling en vaardigheid te bereiken.

Rudi Goldman 

Rudi Goldman – Transformational native English personal presentatie/mediacoach in het kort

Diensten

Coaching
Communicatieadvies
Issues management nieuwe technologieën
Opleiding / training

Sectoren

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-overheid

Onze locatie

Rudi Goldman – Transformational native English personal presentatie/mediacoach


Moleneind 63 1241 NJ Kortenhoef
06 4660 3465 Klik om te bellen