Misteli creative agency


Surinameplein 10 H 10 H 1058 GP Amsterdam
020 489 3111 Klik om te bellen

Over Misteli creative agency

Wij zijn Misteli. Wij verzorgen creatieve communicatie voor organisaties die net zo betrokken zijn als wij. En die net als wij geloven in de waarde van duurzame verbindingen die goede communicatie mogelijk maakt.

We zijn vooral actief in het maatschappelijke domein, omdat we geloven dat we daar het verschil kunnen maken. En omdat onze betrokkenheid daar de meeste impact heeft. Misteli werkt met een klein, ervaren kernteam en met een passend netwerk aan freelancers. Zo kunnen we maatwerk blijven bieden, en vermijden we kosten die we niet uit kunnen leggen.

Onze projecten lopen uiteen, en geen twee oplossingen zijn hetzelfde. Maar waar je ons werk altijd aan kunt herkennen, is ons geloof in de geweldige tijd waarin we leven. Het bruist van de initiatieven om deze wereld beter, leefbaarder en duurzamer te maken. Dat zien we iedere dag.

Het is onze taak om die ontwikkelingen te verbinden aan het publiek dat ze verdienen. Dat doen we al sinds 1994. En dat blijven we doen, zolang er ideeën zijn die daarom vragen.
Misteli is B-Corp. Business as a force for good.
B-Corp is voor bedrijven wat Fair Trade is voor koffie en wat Biologisch is voor je komkommer: Als het een B-Corp is weet je zeker dat het goed zit.

Met de certificering als B-corp sluit Misteli zich aan bij deze community die gelooft dat je je als organisatie moet inzetten voor maatschappelijke en economische vooruitgang: business as a force for good. Als bureau hebben we graag een positieve impact op zowel de maatschappij en het milieu, en leveren we een duurzame bijdrage aan de wereld om ons heen.

We zijn B-Corp omdat we als bureau willen bijdragen aan de wereld van morgen. Concreet betekent dat bijvoorbeeld dat we werken voor duurzame bedrijven, of voor klanten die maatschappelijk waardevol zijn. Maar ook dat we verantwoord inkopen, voor ons zelf en voor onze klanten. Dat we goed omgaan met afval en dat we een bedrijf zijn waar je wilt werken omdat we goed voor onze medewerkers zorgen.

Misteli creative agency in het kort

Diensten

Communicatieadvies
Concept ontwikkeling
Tekstschrijven

Sectoren

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-overheid

Onze locatie

Misteli creative agency


Surinameplein 10 H 10 H 1058 GP Amsterdam
020 489 3111 Klik om te bellen