IvRM Communicatie


Veldweg 28 1404 CV Bussum
0356926943 Klik om te bellen

Over IvRM Communicatie

SAMEN STERKEN WIJ DE REPUTATIE VAN JOUW ORGANISATIE
Als organisatie met een sterke reputatie ben je de lieveling van je publiek. Je verkeert in een permanente staat van waardering en vertrouwen van je stakeholders en andere doelgroepen. Een sterke reputatie zorgt voor continuïteit, groei, meer rendement en maatschappelijke impact.

De tijd dat reputatiemanagement synoniem stond voor crisiscommunicatie en het beheersen van reputatierisico’s is voorbij. Reputatie gaat over de prestaties van je organisatie, de cultuur, je (kennis)leiderschap, de communicatie en vooral je relaties met specifieke stakeholders en doelgroepen.

Wij zien reputatiemanagement als een proactieve en constructieve strategie waarbij je voortdurend inspeelt op actuele ontwikkelingen. Je bent continu de prestatie- en communicatieknoppen van je organisatie aan het bijstellen om je invloed, voorkeurspositie en maatschappelijke relevantie te versterken. Er is een direct verband tussen de reputatie en de waarde die je creëert. Wij noemen dat reputatiewaarde.

VISIE
Reputatie is een ecosysteem. Met de nadruk op de juiste pijlers is je reputatie maakbaar. Het is een van de meest waardevolle assets van een organisatie.
 
MISSIE
Wij zorgen ervoor dat jij de reputatie van jouw organisatie regisseert. Hierbij zijn de bekende silo’s tussen de verschillende disciplines geen obstakel. Het is onze opdracht om reputatiewaarde te creëren voor de lange termijn.

Foto's

IvRM Communicatie in het kort

Diensten

Coaching
Communicatieadvies
Concept ontwikkeling
Issues management nieuwe technologieën
Onderzoek
Opleiding / training
Tekstschrijven

Sectoren

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-overheid

Onze locatie

IvRM Communicatie


Veldweg 28 1404 CV Bussum
0356926943 Klik om te bellen