Gazeuse Communicatie & Evenementen


Rondven 47 6026 PX Maarheeze
0622789142 Klik om te bellen

Over Gazeuse Communicatie & Evenementen

Gazeuse Communicatie & Evenementen

Het adres voor communicatieadvies en -ondersteuning én voor de organisatie van zakelijke evenementen en bijeenkomsten. Tijdelijk op zoek naar een communicatiespecialist? Ook bij interim opdrachten is Gazeuse je graag van dienst.

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers en dat maakt ons werk meer dan leuk. Wij leven ons in en komen met een oplossing die past bij jouw vraag of uitdaging. Op onze website vind je informatie over de verschillende diensten die we aanbieden én voorbeelden van opdrachten en projecten. Uiteraard leggen we in een persoonlijk gesprek graag uit wat we doen en hoe we je kunnen helpen.

Fris en prikkelend
Gazeuse bedenkt op elke communicatievraag het best passende antwoord en vindt een originele invulling voor zakelijke evenementen. Pragmatische oplossingen die passen bij vraag, doel, budget en opdrachtgever. Niet de mogelijkheden staan centraal, maar de behoefte die er is. Sparren met elkaar, onze ervaring en creativiteit zorgt voor een frisse en prikkelende aanpak. 

Onze naam zegt het al: fris en prikkelend. Precies dat wat communicatie moet zijn en mede daarom hebben we gekozen voor de naam Gazeuse. De vrolijke kleuren waarin deze frisdrank ooit verkrijgbaar was en de lokale frisdrankfabriek maakten die keuze nog eenvoudiger.

Als de communicatie verfrissend is, valt deze op en creëer je zichtbaarheid en effect. Van visitekaartje tot website, van mailing tot zakelijk evenement, van social media bericht tot belettering van kantoor of vervoersmiddelen.

Onze opdrachtgevers, hun omgeving, de (technische) mogelijkheden en vragen veranderen continu. Daarom zijn wij flexibel, wendbaar en onvermoeibaar. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in retail, zorg, onderwijs en (semi)overheid. Heel divers dus, precies waar wij van houden.

Heb je weinig tijd om aandacht te besteden aan communicatie? Vind je communicatie lastig en ingewikkeld of is het gewoon niet zo jouw ding? Benut je de kracht van internet of social media voldoende? Ben je op zoek naar een manier om jouw doelgroep de meerwaarde van jouw organisatie of product te laten zien? Met veel energie en enthousiasme gaan we op projectbasis aan de slag met al jouw vraagstukken op het gebied van communicatie en zakelijke evenementen.

Met veel energie en enthousiasme gaan we op projectbasis aan de slag met al jouw communicatievraagstukken. Meer weten? Check www.gazeusecommunicatie.nl.

Gazeuse: fris en prikkelend; het best passende antwoord op communicatievragen en originele zakelijke evenementen

Foto's

frisse en prikkelende communicatie

Gazeuse Communicatie & Evenementen in het kort

Diensten

Communicatieadvies
Communicatieuitvoering
Projectmanagement
Tekstschrijven

Sectoren

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-overheid

Team

Onze locatie

Gazeuse Communicatie & Evenementen


Rondven 47 6026 PX Maarheeze
0622789142 Klik om te bellen