Draoidh: change, communication and design


James Stewartstraat 258 1325 JN Almere
0365470071 Klik om te bellen

Over Draoidh: change, communication and design

Communicatiewerk

Als wij communicatie voor jouw organisatie doen, levert dat een bijdrage aan de kernactiviteiten van jouw organisatie. Draoidh is een full service communicatienetwerk. Als we iets niet kunnen, dan organiseren we dat met onze free-lancers of partners. Partners waar kwaliteit en integriteit voorop staan.

Ons hogere doel is het creëren van gelukkige organisaties en veerkrachtige, gelukkige steden. Zie het als twee kanten van dezelfde munt: fijne plekken om te werken en te leven.

De gelukkige organisatie, waar we vertellen over ons communicatiewerk voor organisaties. Van organisatieontwikkeling in combinatie met communicatiestrategie tot het ontwikkelen van mediadragers ten behoeve van jouw organisatiedoelen. Over het samen vinden van je organisatieverhaal (storytelling), en dat vertellen (purpose-marketing). Wat we doen aan corporate change. Ons voorbeeldportfolio en het ontwikkelen van corporate identity, huisstijl en branding en onze marketingkracht rond merken: Merkkracht.

De gelukkige stad, waar we met ons communicatiewerk stadmaken (placemaking) en cultuurmaken. Zie ons dan in de rol van urban designers en soms kunstenmakers, zeker omdat we het lef hebben echte interventies in de openbare ruimte te bedenken, zoals het bedenken van kunst samen met plaatselijke kunstenaars of het produceren van urban paviljoens en kiosken.

Foto's

Draoidh: change, communication and design in het kort

Diensten

Communicatieadvies
Concept ontwikkeling
Issues management nieuwe technologieën
Onderzoek
Projectmanagement
Tekstschrijven

Sectoren

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-overheid

Onze locatie

Draoidh: change, communication and design


James Stewartstraat 258 1325 JN Almere
0365470071 Klik om te bellen