Doon Communicatie


Waije 8 6086 NP Neer
077-4622465 Klik om te bellen

Over Doon Communicatie

Oog voor wat mensen beweegt
Doen wat goed voelt
Voor elkaar van betekenis zijn

Dat zijn belangrijke pijlers in mijn werk: het communicatief begeleiden van verandertrajecten bij opdrachtgevers in de profit, non-profit en publieke sector. Veranderingen zowel binnen organisaties als in de leef- en woonomgeving van mensen.

 www.-doon-communicatie.com

OOG VOOR WAT MENSEN BEWEEGT
Wie draagvlak wil creëren voor zijn plannen of mensen mee wil nemen in een verandering, moet oog hebben voor wat mensen beweegt. Iedereen beweegt anders, iedereen is anders te bewegen. 

DOEN WAT GOED VOELT
Elke succesvolle verandering begint met een gevoel van urgentie. Ik zie waar het wringt en waar kansen en mogelijkheden liggen. Als het goed voelt, ga ik ervoor. Vol energie, met passie en plezier.

VOOR ELKAAR VAN BETEKENIS ZIJN
De verschillen tussen mensen bieden unieke kansen: kansen om elkaar aan te vullen, voor elkaar van betekenis te zijn. Doon Communicatie helpt organisaties de verschillen te benutten om er samen beter van te worden. 

REFERENTIES EN INITIATIEVEN
Enkele referenties: Agro- en Foodcluster Nieuw Prinsenland, FNV Bouw, gemeente Peel en Maas, Kuypers Kessel (gebiedsontwikkeling Wijnaerden), Radar, Staatsbosbeheer, Zorg aan Zet, Wijkontwikkeling Donderberg (gemeente Roermond, Wonen Limburg, Wonen Zuid en Provincie Limburg), gemeente Beesel, Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg en ZOwonen in samenwerking met gemeente Sittard-Geleen.

Ik onderneem met hart en ziel. En doe dat ook geheel belangeloos voor een aantal (maatschappelijke) initiatieven. Vanuit de overtuiging dat de wereld er heel anders uitziet, als iedereen met zijn of haar kennis of expertise van betekenis is voor een ander. 't Maasveld, Samen Zorgen Huis Leudal en Coöperatie Verbindend Leiden (InspireX) zijn enkele voorbeelden daarvan,.

NIEUWSGIERIG?
Bel of mail me: M 06 48 33 20 38, silvia.heijnen@doon-communicatie.com. Of kijk op www.doon-communicatie.com.

Foto's

Doen wat goed voelt - Silvia Heijnen

Doon Communicatie in het kort

Diensten

Communicatieadvies

Sectoren

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-overheid

Onze locatie

Doon Communicatie


Waije 8 6086 NP Neer
077-4622465 Klik om te bellen