De Ridder Public Relations


Mozartsingel 67 5216 GB 's-Hertogenbosch
0651935700 Klik om te bellen

Over De Ridder Public Relations

De Ridder Public Relations ondersteunt organisaties bij hun positionering, door het oplossen van communicatievraagstukken, het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve plannen en concepten en het begeleiden en verder brengen van hun communicatieprofessionals.

Toen Ilonka de Ridder-Lebon in 2001 haar eigen communicatieadviesbureau begon, was de tijd er rijp voor. De oude Grieken noemden het Kairos: het ogenblik dat je moet benutten. Ook voor onze opdrachtgevers pakken wij steeds het juiste moment. Door ons gevoel voor timing, door continu te sturen op efficiency en effectiviteit en met de juiste dosering van emotie bereiken wij de gewenste effecten binnen de gestelde kaders. Lees hieronder waarvoor ur bij ons terecht kunt.

Strategische communicatie

De beste organisaties, diensten en merken zijn gebouwd op een krachtige positionering. Hèt fundament voor een krachtige positionering is de door de organisatie gewenste identiteit. Tachtig procent van het externe imago wordt bepaald door de interne realiteit, de identiteit, van de organisatie. De Ridder Public Relations adviseert over een heldere identiteit en een goede doorvertaling hiervan naar de operatie, de organisatiecultuur en het merk. Wij helpen bij het bewaken van uw reputatie. Door de opkomst van social media is dat niet meer alleen het werk van een communicatieafdeling, maar van de gehele organisatie. Interne communicatie is dan ook een onmisbaar deel in de strategische communicatie-aanpak.

Interim management

Heeft u een interim senior-communicatieadviseur of communicatiemanager nodig ter overbrugging van een sollicitatieprocedure? Tijdelijk extra capaciteit nodig vanwege een groot project? Of zoekt u een ervaren projectleider om bijvoorbeeld een organisatorische en/of strategische verandering door te voeren? De Ridder Public Relations gaat graag de diepte in en maakt zich de situatie in een organisatie snel meester.

Communicatiecoaching

De ‘leermeester-gezel methode’ werd vroeger in de middeleeuwen toegepast in gildes. Ervaren rotten brachten hun kennis en ervaring over op jonge mensen. De Ridder Public Relations begeleidt startende communicatiemedewerkers. Als ‘sparring-partner’ bij lastige (strategische) kwesties of mentor bij de dagelijkse praktijk. Wij bieden een deskundige blik bij allerhande communicatievraagstukken en combineren graag onze ervaring met de innovatiekracht van nieuwe generaties.

Storytelling

Hoe bouw je aan een duurzame, toekomstgerichte organisatie? Godding & De Ridder Public Relations ontwikkelden Power the Future, een interactieve methodiek die u helpt de kracht van medewerkers in te zetten, betrokkenheid te versterken en zo vorm te geven aan een gezamenlijke focus en een gedragen verhaal. We halen persoonlijke ervaringen en belevingen op en maken patronen en gezamenlijke ambities zichtbaar, die we toetsen aan de gewenste toekomst. Zo maken we een herijkte visie en strategie niet alleen kansrijker, maar ook sterker!

Foto's

Mooi project 2021: Power the Future

De Ridder Public Relations in het kort

Diensten

Coaching
Communicatieadvies
Concept ontwikkeling
Opleiding / training
Projectmanagement
Tekstschrijven

Sectoren

Non-profit
Overheid
Semi-overheid

Onze locatie

De Ridder Public Relations


Mozartsingel 67 5216 GB 's-Hertogenbosch
0651935700 Klik om te bellen