De Issuemakers


Rembrandtweg 39 1181 GE Amstelveen
020 345 5088 Klik om te bellen

Issue intelligence
Issue management
Issue maken

Over De Issuemakers

De Issuemakers is een adviesbureau gespecialiseerd in Issue-denken. Issues vormen het vertrekpunt en de basis van waaruit het bureau werkt. De Issuemakers heeft deze keuze gemaakt omdat zij signaleert dat de invloed van maatschappelijke en politieke issues steeds belangrijker wordt voor het beleid en de reputatie van een organisatie.

Het denken vanuit Issues zien wij daarom als een kans: juist door alert te zijn op mogelijke issues, kan een organisatie zich optimaal voorbereiden op toekomstige ontwikkelingen door het beleid en communicatie te optimaliseren en – indien gewenst -  het issue naar zich toe te trekken.

Vanuit deze basis adviseert De Issuemakers enerzijds organisaties die maatschappelijke impact hebben en geconfronteerd worden met maatschappelijke en politieke issues waar ze iets mee moeten en anderzijds organisaties die maatschappelijke impact willen maken en daarvoor issues op de kaart van politiek of samenleving wil zetten. Belangrijke instrumenten daarbij zijn issuemanagement, crisiscommunicatie, stakeholdermanagement, persbegeleiding, politieke en maatschappelijke agendering en maatschappelijke positionering.

De Issuemakers heeft een aantal tools op het gebied van Issuemanagement en Issuemonitoring ontwikkeld en geeft vaak workshops binnen organisaties over Issue-aanpak. Ook adviseert zij organisaties over het implementeren van Issuemanagement en over de aanpak van specifieke issues en kan zij desgewenst een issuescan binnen een organisatie uitvoeren, waardoor een goed beeld gekregen wordt van de status van het issuemanagement-beleid van een organisatie en van daaruit aanbevelingen t.a.v. beleid en communicatie kunnen worden geformuleerd. 

De Issuemakers in het kort

Diensten

Coaching
Communicatieadvies
Concept ontwikkeling
Issues management nieuwe technologieën
Opleiding / training
Tekstschrijven

Sectoren

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-overheid

Onze locatie

De Issuemakers


Rembrandtweg 39 1181 GE Amstelveen
020 345 5088 Klik om te bellen