Cestari Content & Communicatie


J. Sinthenstraat 50 7412 EE Deventer
0616960521 Klik om te bellen

Over Cestari Content & Communicatie

Twijfel je over de communicatiemiddelen en -kanalen die je op dit moment inzet om je doelgroep te bereiken? Of weet je niet hoe en waar je moet beginnen? En word je soms stapelgek van al die keuzes die er zijn? Ik help je door al die bomen het bos weer te zien. Hoe? Met een concreet marketingcommunicatieplan waarmee je in contact komt met je doelgroep en écht impact maakt. Geen losse flodders meer of met hagel schieten, maar een heldere en doelgerichte aanpak die past bij jou, je onderneming én – last but not least – je klanten.

We hakken jouw verhaal in mootjes en ieder stukje vertellen we op een andere manier, op plekken waar je (toekomstige) klanten zijn en passend bij jullie relatie. Is ie al fan van je producten of diensten? Dan bieden we een lekker toetje. Nog onbekend met hoe jij hem kan helpen? Dan beginnen we met een voorgerecht. Altijd met oog voor het aankoopproces en met een heldere strategie.

In januari 2016 heb ik Cestari Content & Communicatie opgericht. Waarom? Om ondernemers en organisaties te helpen een keuze te maken in het oerwoud van marketing en communicatie. Er is zoveel mogelijk en ik zie dat ondernemers van alles een beetje doen en soms echt de weg kwijt zijn. Met als resultaat veel frustratie en geen duidelijke koers en dus tegenvallende resultaten. Terwijl het zo leuk kan zijn! Maar wel met een strategie, heldere stappen en overzicht. En samen met mij.

Cestari Content & Communicatie in het kort

Diensten

Coaching
Communicatieadvies
Tekstschrijven

Sectoren

Commercieel
Non-profit
Semi-overheid

Onze locatie

Cestari Content & Communicatie


J. Sinthenstraat 50 7412 EE Deventer
0616960521 Klik om te bellen