Beck Communicatie


Vlamovenweg 2 5708 JV Helmond
0492 255 210 Klik om te bellen

Over Beck Communicatie

Wij bieden (tijdelijke) communicatiekracht op alle niveaus: van junior tot senior adviseurs, woordvoerders, bestuursadviseurs en strategen. Maar ook voor leidinggevenden en projectmanagers op communicatievlak bent u bij ons aan het goede adres. Hiermee beschikken we over passende expertise voor vrijwel elke communicatievraag. Onze professionals kennen de publieke sector. Dat maakt dat ze snel op vlieghoogte zijn. Een rijk gevulde rugzak met praktijkervaring en waardevolle methodieken maakt dat ze vraagstukken snel doorgronden en realistische oplossingen vinden.
In huis bij de opdrachtgever…
Vaak werken we als interim-adviseur op locatie bij de opdrachtgever voor een vast aantal uren per week. We zijn gewend om snel onze weg te vinden in de organisatie. We weten wat er speelt en krijgen een beeld van de interne gevoeligheden en mogelijkheden. Binnen no time draaien we soepel mee in het team en werken we samen aan het gewenste eindresultaat.

…of vanuit ons projectbureau
Voor projecten waarbij onze inzet flexibiliteit vraagt qua tijd, niveau of expertise, werken we steeds vaker vanuit ons projectbureau. Een team van vaste communicatieadviseurs werkt op projectbasis aan verschillende opdrachten. Van de ontwikkeling van een communicatiestrategie tot de uitvoering van allerlei communicatieactiviteiten. En van een compleet traject tot eenmalige óf terugkerende (deel)projecten.

Gericht op goede samenwerking
Communicatie is mensenwerk. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze opdrachtgevers een goed gevoel bij de samenwerking hebben. Onze ‘Beckers’ zijn kwaliteitsgedreven professionals met een strategische blik én een handen uit de mouwen mentaliteit, positief-kritisch en loyaal, initiatiefrijk en creatief. Of u ze nu in huis haalt als tijdelijke interim collega of met de adviseurs van ons projectbureau samenwerkt, u herkent direct het Beck DNA!

… met ‘beck-up’!
Onze kennis en ervaring delen wij continu met elkaar en we weten elkaar gemakkelijk te vinden. Onze adviseurs doen vaak een beroep op elkaars ervaring en expertise. Even sparren over een specifieke kwestie of elkaar helpen als het werk dat vraagt.

Beck Communicatie in het kort

Diensten

Communicatieadvies
Concept ontwikkeling
Opleiding / training
Tekstschrijven

Sectoren

Non-profit
Overheid
Semi-overheid

Onze locatie

Beck Communicatie


Vlamovenweg 2 5708 JV Helmond
0492 255 210 Klik om te bellen