sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hogerlustlaan 31
    1191 CK Ouderkerk aan de Amstel
  • 06 51050999

DMM Communication * Networking for Results

Meer klanten krijgen via je netwerk. Dat is waar wij ondernemers en professionals mee helpen.

DMM Communication-Networking for results is gespecialiseerd in het trainen en coachen van ondernemers, managementteams en zelfstandig professionals in zakelijk netwerken, op bijeenkomsten en online. Al sinds 2010 LinkedIn-trainingen aan beginnende en ervaren LinkedIn-gebruikers, gericht op het vergroten van meer zichtbaarheid wat resulteert in meer klanten. LinkedIn is het belangrijkste middel om nieuwe zakenrelaties te vinden en bestaande relaties te onderhouden. Tegelijkertijd blijft persoonlijk contact cruciaal bij het zakendoen. DMM biedt praktische trainingen op beide gebieden. 

Daphne Medik is een ervaren netwerker, met een achtergrond als commercieel trainer, pr-manager en marketingcommunicatie-adviseur. In 2000 starte zij haar bedrijf DMM Communication, met als doel meer mensen de kracht van hun netwerk te laten ervaren. 'Netwerken wordt nogal eens verward met verkopen. Dat zijn twee verschillende disciplines, die vaak in elkaar overlopen, maar wel een andere aanpak vereisen. Ik draag graag mijn kennis over door mensen niet alleen te leren WAT ze kunnen doen om meer plezier en resultaat te halen uit netwerken, maar ik leer ze ook HOE dat te doen. Mijn grootste beloning is als deelnemers aan een training aan het eind van de dag hun schroom hebben overwonnen en enthousiast zijn om het geleerde in de praktijk te brengen."

DMM Communication is exclusief agent van Makeover Services International (MSI) en biedt daarmee professionele LinkedIn Profiel Makeovers aan. Klanten zijn bijv. managers van bedrijven voor wie een professionele uitstraling belangrijk is, maar die niet de tijd, zin of kennis hebben om zelf een optimaal profiel te creëren. 

Daphne Medik is tevens aangesloten bij de Superwomen Academy, die een bijdrage wil leveren aan meer vrouwen aan de top van het bedrijfsleven. 

Zie www.dmmcommunication.nl voor informatie over de verschillende trainingen en LinkedIn Profiel Makeover services.


Foto's van DMM Communication * Networking for ResultsDMM Communication * Networking for Results in het kort

Diensten

  • Coaching
  • Communicatieadvies
  • Opleiding / training

Sectoren

  • Commercieel