Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Willem van der Veldenweg 59
    2451 BB Leimuiden
  • 0654717543

van der Brugge Communicatie Advies

Van der Brugge Communicatie Advies is een adviesbureau dat organisaties helpt communicatiekloven met hun interne en externe doelgroepen te overbruggen. Door middel van inventarisatie en onderzoek van de communicatievraagstukken brengt ons bureau de communicatiesituatie in kaart. In de vorm van een communicatieplan geeft zij adviezen en aanbevelingen over communicatiemiddelen en –activiteiten om de communicatie van uw organisatie te verbeteren. Vervolgens biedt ons bureau u de gelegenheid om deze middelen en activiteiten volledig op maat voor uw bedrijf of organisatie te ontwikkelen, verzorgen en organiseren.

Onze communicatieadviseurs leggen zich allen toe op meerdere disciplines binnen het communicatievak, zoals advisering, het uitdenken van communicatiestrategieën, het schrijven van communicatieplannen, het ontwikkelen en uitwerken van communicatieconcepten en campagnes, het schrijven van allerhande tekstproducties, waaronder scripts en draaiboeken voor audio-visuele producties, zoals films, het organiseren van bijeenkomsten, symposia, workshop, ludieke acties e.d.

Van der Brugge Communicatie Advies heeft onder meer expertise op het gebied van milieucommunicatie, corporate communication (geïntegreerde bedrijfscommunicatie), projectcommunicatie en projectmanagement. Daarnaast beschikt ons bureau over een netwerk van geselecteerde specialisten op verschillende vakgebieden.


Deze communicatieadviseur in het kort

Diensten

  • Communicatieadvies
  • Concept ontwikkeling
  • Onderzoek
  • Tekstschrijven