Artikelen over communicatie

Social media inzetten voor je bedrijf

Social media kan een zeer effectieve communicatietool zijn. Het is daarom ook jammer dat veel bedrijven niet weten hoe ze social media kunnen inzetten voor hun communicatie. In dit artikel geven we een paar voorbeelden van hoe je social media kunt inzetten voor je bedrijf.

Lees meer >>

Op 24 augustus 2018

Software documentatie

Uitleg van uw software-product   Software documentatie wordt gebruikt bij alle software-producten, van traditionele handleidingen op papier tot contextgevoelige onlinehelpsystemen, voor alle typen gebruikers – onervaren eindgebruikers, applicatiebeheerders, functionele specialisten en technisch architecten.   Technisch schrijvers   Technisch schrijvers die technische ...

Lees meer >>

Op 21 juni 2017

Maak jij deze fouten bij het netwerken?

Wat zijn de do’s and don’ts bij het netwerken? In dit artikel lees je wat de 10 meest gemaakte fouten zijn. En hoe je kunt voorkomen dat je ze maakt!    1. Verkopen i.p.v. netwerken Deze staat met stip op 1, omdat vrijwel iedereen er een hekel aan heeft om op een netwerkborrel te worden benaderd door iemand die meteen zijn produkt of dienst wil verkopen. Niet doen dus! ...

Lees meer >>

Op 6 februari 2015

Do's and don'ts bij de netwerkpitch

Wie naar (netwerk)bijeenkomsten gaat, wordt regelmatig getrakteerd op een vraag als "Wat doe jij voor de kost?". Sommige mensen hebben een bloedhekel aan die vraag, omdat ze niet goed weten wat ze moeten antwoorden. Anderen hebben een gelikte ‘Elevator Pitch’ paraat. Hoe is dat bij jou? En werkt het voor je?

Lees meer >>

Op 18 juni 2013

Hoe krijg je meer aanbevelingen?

Netwerken begint met geven. Als je aanbevelingen wilt krijgen op LinkedIn, voel je misschien enige schroom om daarom te vragen. Los dit op door eerst eens een aanbeveling te schrijven voor iemand die jou een dienst heeft verleend waarover je zeer tevreden bent.

Lees meer >>

Op 13 november 2012