Artikelen over communicatie

Onderhoud je netwerk in de zomer!

Overkomt het je weleens dat je je opeens realiseert dat je al weken, maanden of zelfs jaren geen contact meer met iemand hebt gehad? Een vroegere studievriend, of een zakenrelatie die jou nu wellicht zou kunnen helpen, als je het contact tenminste had onderhouden…

Lees meer >>

Op 12 juli 2012

Helpt netwerken jouw carrière? 7 tips voor betere netwerkgesprekken.

Hoe vaak heb jij al tegen jezelf gezegd dat je jouw netwerk moet uitbreiden? Dat je jouw ‘cirkel van invloed' moet versterken? Of dat het tijd wordt dat jouw talenten worden opgemerkt? Netwerken is essentieel voor jouw succes en zolang de economische recessie aanhoudt, kun je maar beter zorgen dat jouw toegevoegde waarde wordt gezien en erkend. Maar hoe doe je dat?

Lees meer >>

Op 12 juli 2012

25 Regels voor persberichten per mail.

25 Tips voor e-mailen van persberichten.

Lees meer >>

Op 7 februari 2009

10 Tips voor een uitstekend persbericht.

1.      Maak zelf het nieuws Als je zelf het nieuws niet direct hebt, maak het dan gewoon. Het maakt niet uit waar je persbericht over gaat, maar probeer het wel nieuwswaardig en actueel te maken door er de huidige trends of statistieken in te verwerken. Geen onzinberichten versturen, maar wel ‘nieuwtjes’.   2.      Maak een ...

Lees meer >>

Op 7 februari 2009